fbpx
Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Innerdører

EN DEL AV INNREDNINGEN. Alle rom har sin personlighet og atmosfære der hver detalj spiller en rolle. Velg derfor innerdør med samme omhu som du velger tapeter og møbler. Våre innerdører bygges fra grunnen av en håndverker. Det meste gjøres for hånd og kan tilpasses etter dine ønsker: Hvis du f.eks vil ha en heltre innerdør, skyvedør inne eller innerdør med glass, bygger vi den efter dine ønsker.  Vi bygger din drømmedør – så lenge vi kan garantere et godt resultat. Prisen gjelder en dør, når du kjøper mer en, kontakt oss for et pristilbud.

Innerdører fra Bovallstrand

Bovalls Dørbyggeri har laget dører i mer enn 70 år. Det som begynte med lokal produksjon av dører for det Bohuslänska kystsamfunnene, har i dag utviklet seg til et dørbyggeri med innerdører i mange utførelser og treslag. Selv om vi har vokst har vi holdt på det som engang gjorde våre dører populære. Siden starten i 1943 har vi produsert innerdører som ikke bare er pene å se på, hver innerdør er bygd på kunnskap, både om treverk og produksjon for at de skal holde lenge.

Våre innerdører er ikke helt som andre dører. Det tør vi påstå. Når du kjøper en dør fra oss får du ikke bare en dør som gir ditt hjem et estetisk løft, men hver dør er bygd av nøye utvalgt og sertifisert tre, som er valgt på grunn av sine spesifikke kvaliteter. Du kan tilpasse hver del av din dør, så den tilfredsstiller akkurat dine behov og husets arkitektur. Du kan velge dør med glass, skyvedører, dobbel dør, heltre dører, eikedører etc.

Om vår produksjon
Når du bestiller en dør av oss får du mer enn en vanlig dør, alle våre dører er bygd for hånd, og hver dør er tilpasset din bestilling. Alle våre inne-dører er designet og laget på kunnskap fra tre generasjoner dørbyggere. Det gjør at vi vet hvor viktig hver detalj er under produksjonen. Det er først etter at du har godkjent tegningene at vi starter produksjonen. Det gjør at du kan kjenne deg trygg på at du får en dør som passer akkurat ditt hjem.

Den eneste dørfabrikken som utelukkende bruker sertifisert tre.
I våre inne dører bruker vi teak, eik, valnøtt, hvitlasert ask eller plywood furu. Du kan også få din dør malt eller oljet i den fargenyansen du ønsker. En dør fra Bovalls dørbyggeri er holdbar på mer enn et vis, vi bruker nemlig sertifisert tre. Dørfabrikken ligger i Bovallstrand, med nærhet til havet og naturen. Derfor føles det ekstra viktig å ta ansvar for miljø og omgivelsene. En del av vårt kontinuerlige miljøarbeid er å bruke sertifisert tre i alle våre innvendige dører.

Til toppen