Slik bestiller du døren din

Alle våre dører er håndlagde, de fleste lages på bestilling, men noen modeller er også på lager.
Hvis du har spørsmål du ikke får svar på her på siden, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Bestilling & ordrebekreftelse

Når du har bestilt et produkt fra oss, sender vi deg en ordrebekreftelse. Det er svært viktig at du leser dette nøye da det inneholder viktige detaljer.

siffra 1
Siffra 2

Godkjenning av tegning

Sammen med ordrebekreftelsen vil du også motta en tegning for godkjenning. Når du har godkjent tegningen (etter eventuelle justeringer) ved å signere, settes inngangsdøren din for produksjon. Signaturen er også gyldig som aksept av vår ordrebekreftelse samt våre garanti- og kjøpbetingelser, så les disse nøye også. Vær oppmerksom på at godkjenning av tegningen styrer leveringstiden.

BETALING

Betaling i nettbutikken skjer enkelt gjennom betalingsløsning via SVEA-ekonomi.

Velger du å ringe eller e-poste bestillingen din i stedet, vil du motta en faktura. I god tid før levering sender vi deg en forhåndsfaktura på e-post og når den er betalt sendes døren med transportør oppnevnt av oss til ønsket leveringsadresse. Leveringsdato refererer til dagen da varene er planlagt å forlate fabrikken.

Siffra 3

LEVERING

Vi sender våre dører med en transportør oppnevnt av oss. De ringer før levering slik at de vet sikkert at noen kan motta varene. Husk at sjåførene leverer varene ved tomtegrensen. Innkjøring av varene, sette dem i garasje eller lastebillossing etc. er ikke inkludert i deres oppgave.

FAQ - VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

På denne siden får du svar på de vanligste spørsmålene om dørene våre, materialet vi bruker og hvordan du bestiller et av produktene våre.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X