innerdörr med runt glas
vit innerdörr i design kök

INNERDØRER

EN DEL AV INNREDNINGEN. Alle rom har sin personlighet og atmosfære der hver detalj spiller en rolle. Velg derfor innerdør med samme omhu som du velger tapeter og møbler. Våre innerdører bygges fra grunnen av en håndverker. Det meste gjøres for hånd og kan tilpasses etter dine ønsker: Hvis du f.eks vil ha en heltre innerdør, skyvedør inne eller innerdør med glass, bygger vi den efter dine ønsker. Vi bygger din drømmedør i sertifisert tre – så lenge vi kan garantere et godt resultat.

VÅRE MEST POPULÆRE INNERDØRER

ALLE INNERDØRER ER TILGJENGELIGE SOM SKYVEDØRER

Alle våre innerdører kan bygges som skyvedører. Skyvedører er en innerdør uten karm men med opphengsbeslag. Det finnes flere ulike løsninger
for skyvedører innendørs å velge mellom. Vi kan levere lommeramme for innebygde skyvedører, skinne og hjulsett eller skinne og hjulsett
for utenpåliggende montering.

skjutdörr infälld i väggen
innerdörrshandtag i mässing

HÅNDTAK & LÅS

Vi har valgt ut noen forskjellige beslag som vi anbefaler til ytterdører, innerdører og skyvedører. Her finner du vårt utvalg av håndtak, nøkkelskilt, vrider till wc, skyvedørsbeslag, cylinder og dørbrems etc.

SKJULTE HENGSLER

Alle våre innerdører er tilgjengelige med skjulte hengsler. Vær oppmerksom på at disse skjulte hengsler krever at dørkarmen monteres uten for, slik at dørbladet ikke blokkeres av foringen.

Anselmi: Innfelt, skjulte hengsler i matt krom for dører opp til 60 kg. Justerbar høyde, dybde og side. 180º åpningsvinkel.

CIR: Minimalistisk pivothengsler for dørblader opptil 80 kg. Enkel montering og justering om nødvendig. Begrenset til 110º åpning.

CAB-R: Små pivothengsel. Moderne og elegant designløsning med enkel tilpasning, for dørblader opptil 70 kg. 180º åpningsvinkel.

inerdörrar med dolda gångjärn
innerdörr med överljus

EKSTRA HØYE INNERDØRER AV TRE

Vi bygger høye innerdører i tre til eksklusive hjem. Våre finerte innerdører kan lages opp til en maksimal høyde på 27M og andre massive innerdører opp til 24M.

Innvendige dører i standardhøyde kan også bygges med overlys helt opp til tak, noe som gir et eksklusivt uttrykk.

Klikk på respektive innerdør i feeden overfor for å se hvilke størrelser vi bygger dem i, eller kontakt oss.

NY INNERDØR GAMMEL KARM

Det er lett å se de gamle dørene dine med “nye øyne” etter å ha malt om eller skiftet tapet i et rom. Men når penslene først har tørket og tapeten endelig henger rett, føles det ikke riktig å begynne å trekke av dørforet. Vi har en løsning på det! Med utskiftbare dørblader beholder du din eksisterende karm. Du hekter enkelt det nye dørbladet på karmen uten å måtte trekke ut en eneste spiker. Det er veldig enkelt!

innerdörrar i villa

Innerdører Eik. Bygget i Bovallstrand.

Bovalls Dørbyggeri har laget dører i nesten 80 år. Det som begynte med lokal produksjon av dører for det Bohuslänska kystsamfunnene, har i dag utviklet seg til et dørbyggeri med innerdører i mange utførelser og treslag. Mange av innerdørererne våre er byget av eik. Innerdører i eik er holdbare, vakre og vanlige i nordiske hjem.

INNERDØRER MED GLASS

Du kan tilpasse hver del av din dør, så den tilfredsstiller akkurat dine behov og husets arkitektur. Innerdørene er en del av innredningen din. Tenk på behovet for lys før du bestiller innerdører. La innerdører med glass gjøre jobben med å føre lys mellom rommene. Hvis du ikke vil ha gjennomsiktig glass, velger du en innerdør med frostet glass. Innvendige glassdører kan også leveres som skyvedører.

INNERDØRER HELTRE

Gjennom århundrene har man bygd heltre innerdører ifølge de samme prinsippene – til åttitallet kom med limte sandwichkonstruksjoner med pressede platematerialer og metall. Som alle andre lærde vi oss det nye, men vi sluttet aldri helt å bygge heltre dører på tradisjonelt vis. Når nye håndverkere nå begynner i bedriften, lærer de av de eldre. På den måten videreføres tradisjonen og kunnskapen til neste generasjon dørbyggere. Vi bygger fortsatt innerdører i heltre i eik, teak, ask, valnøtt og furu.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre innerdører i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar 8-16 & lör 11-13. Boka gärna ditt besök för garanterad rådgivning.

X