loader image
innerdörr med runt glas
vit innerdörr i design kök

INNERDØRER

EN DEL AV INNREDNINGEN. Alle rom har sin personlighet og atmosfære der hver detalj spiller en rolle. Velg derfor innerdør med samme omhu som du velger tapeter og møbler. Våre innerdører bygges fra grunnen av en håndverker. Det meste gjøres for hånd og kan tilpasses etter dine ønsker: Hvis du f.eks vil ha en heltre innerdør, skyvedør inne eller innerdør med glass, bygger vi den efter dine ønsker. Vi bygger din drømmedør i sertifisert tre – så lenge vi kan garantere et godt resultat.

VÅRE MEST POPULÆRE INNERDØRER

Innerdører Eik. Bygget i Bovallstrand.

Bovalls Dørbyggeri har laget dører i nesten 80 år. Det som begynte med lokal produksjon av dører for det Bohuslänska kystsamfunnene, har i dag utviklet seg til et dørbyggeri med innerdører i mange utførelser og treslag. Mange av innerdørererne våre er byget av eik. Innerdører i eik er holdbare, vakre og vanlige i nordiske hjem.

Skjulte hengsler

Alle våre innerdører er tilgjengelige med skjulte hengsler. Vær oppmerksom på at disse skjulte hengsler krever at dørkarmen monteres uten for, slik at dørbladet kan åpnes helt.

Innvendige skyvedører

Alle våre innerdører bygges som innvendige skyvedører. Les mer.

INNERDØRER MED GLASS

Du kan tilpasse hver del av din dør, så den tilfredsstiller akkurat dine behov og husets arkitektur. Innerdørene er en del av innredningen din. Tenk på behovet for lys før du bestiller innerdører. La innerdører med glass gjøre jobben med å føre lys mellom rommene. Hvis du ikke vil ha gjennomsiktig glass, velger du en innerdør med frostet glass. Innvendige glassdører kan også leveres som skyvedører.

INNERDØRER HELTRE

Gjennom århundrene har man bygd heltre innerdører ifølge de samme prinsippene – til åttitallet kom med limte sandwichkonstruksjoner med pressede platematerialer og metall. Som alle andre lærde vi oss det nye, men vi sluttet aldri helt å bygge heltre dører på tradisjonelt vis. Når nye håndverkere nå begynner i bedriften, lærer de av de eldre. På den måten videreføres tradisjonen og kunnskapen til neste generasjon dørbyggere. Vi bygger fortsatt innerdører i heltre i eik, teak, ask, valnøtt og furu.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre innerdører i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart