Ny innerdør gammel karm

Innerdøren er del av interiøret som skal passe til stilen som er valgt for andre deler av huset. Det er lett å se de gamle dørene dine med “nye øyne” etter å ha malt om eller skiftet tapet i et rom. Men når penslene først har tørket og tapeten endelig henger rett, føles det ikke riktig å begynne å trekke av dørforet. Vi har en løsning på det! Med utskiftbare dørblader beholder du din eksisterende karm. Du hekter enkelt det nye dørbladet på karmen uten å måtte trekke ut en eneste spiker. Det er veldig enkelt!

I Sverige ble dimensjonene på dører og karmer standardisert i 1972.
Hvis døren din ble bygget etter 1972 og har snap-in hengsler, kan vi bygge et utskiftbart dørblad for din eksisterende karm.

DET ER ENKELT Å SKIFTE INNERDØREN!

Alt du trenger å gjøre er å lette låsetungen på innerdøren med en skrutrekker. Så løfter du av den gamle døren, hekter på den nye og klikker den på. Ferdig! Men det aller første du trenger å gjøre er å måle dine eksisterende innerdører og sende oss målingene på offert@bovalls.com så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

NB! Alle dører må måles, og vi kan bare bygge utskiftbare dørblader for dører bygget etter 1972 med snap-in hengsler.

innerdörrar i villa

BYTT INNENDØR, STEG FOR STEG

Se filmen vår om å bytte ut innvendige dører uten karm. Eksemplet i filmen er fra et 90-talls hus. En enkel og glatt innerdør skiftes ut med en Lyngö i hvit ask.

Våre glatte innerdører er tilgjengelige med snap-in

Ny innerdør gammel karm

Innerdør gammel standard Dette ser ut til å være det største stikkordet for «ny innerdør i gammel karm», «bytt innerdør selv», «bytt innerdør uten å bytte karm» og så videre.
Uansett hva du kaller det, vil vi fremheve fordelene ved å kunne skifte innerdør uten å bytte karm.

Du kan spare mye arbeid og materialer ved å ikke bytte ut karmen:

Hvis du bygger nytt eller totalrenoverer, er det en ting å kjøpe innerdører med karmer. Da må overflatelagene bygges eller erstattes uansett. Med en lett renovering der du ikke vil rive ned karmen og overflatelaget, er det enkelt å bare kunne skifte dørbladet. Om t.ex. innerdøren er inne på et bad, så det kan innebære mye arbeid og materiale. Å rive ut karmen vil sannsynligvis skade flisen på innsiden av badet. Toalettdøren ved siden av kjøkkenet og gangen er vanligvis innerdøren som våre kunder velger å erstatte først når de renoverer.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre innerdører med snap-in henglser er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike avtrykk fra naturen og hvert stykke tre, bue og karm er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Vi har semesterstängt v.28-31. Galleriet i Bovallstrand är öppet tis-torsdag kl.15-17.

X