Ny innerdør gammel karm

Innerdøren er del av interiøret som skal passe til stilen som er valgt for andre deler av huset. Det er lett å “se” dørene etter å ha malt på nytt eller skiftet tapet i et rom. Men når børstene har tørket og tapetet endelig henger rett, føles det ikke relevant å begynne å rive ut karmen. Vi har en løsning på det! Med utskiftbare dørblader beholder du eksisterende ramme. Du hekter enkelt det nye dørbladet på karmen uten å måtte trekke ut en eneste spiker. Det er veldig enkelt!

I Sverige ble dimensjonene på dører og karmer standardisert i 1972.
Hvis døren din ble bygget etter 1972 og har snap-in hengsler, kan vi bygge et utskiftbart dørblad for din eksisterende karm.

DET ER ENKELT Å SKIFTE INNERDØREN!

Alt du trenger å gjøre er å lette låsetungen på innerdøren med en skrutrekker. Så løfter du av den gamle døren, hekter på den nye og klikker den på. Ferdig! Men det aller første du trenger å gjøre er å måle dine eksisterende innerdører og sende oss målingene på offert@bovalls.com så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

NB! Alle dører må måles, og vi kan bare bygge utskiftbare dørblader for dører bygget etter 1972 med snap-in hengsler.

innerdörrar i villa

BYTT INNENDØR, STEG FOR STEG

Se filmen vår om å bytte ut innvendige dører uten karm. Eksemplet i filmen er fra et 90-talls hus. En enkel og glatt innerdør skiftes ut med en Lyngö i hvit ask.

Våre glatte innerdører er tilgjengelige med snap-in

Ny innerdør gammel karm

Innerdør gammel standard Dette ser ut til å være det største stikkordet for «ny innerdør i gammel karm», «bytt innerdør selv», «bytt innerdør uten å bytte karm» og så videre.
Uansett hva du kaller det, vil vi fremheve fordelene ved å kunne skifte innerdør uten å bytte karm.

Du kan spare mye arbeid og materialer ved å ikke bytte ut karmen:

Hvis du bygger nytt eller totalrenoverer, er det en ting å kjøpe innerdører med karmer. Da må overflatelagene bygges eller erstattes uansett. Med en lett renovering der du ikke vil rive ned karmen og overflatelaget, er det enkelt å bare kunne skifte dørbladet. Om t.ex. innerdøren er inne på et bad, så det kan innebære mye arbeid og materiale. Å rive ut karmen vil sannsynligvis skade flisen på innsiden av badet. Toalettdøren ved siden av kjøkkenet og gangen er vanligvis innerdøren som våre kunder velger å erstatte først når de renoverer.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre innerdører med snap-in henglser er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike avtrykk fra naturen og hvert stykke tre, bue og karm er som små kunstverk i seg selv.

Kvalitetsdører fra Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdører, innerdører og trevinduer i i sertifiserte materialer med stor forkjærlighet for tre.
Tre som et unikt naturlig og levende materiale og håp om en bærekraftig produksjon for både mennesker og miljø.
Tre, håp og kjærlighet, rett og slett!

Kvalitetsdører fra Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdører, innerdører og trevinduer i i sertifiserte materialer med stor forkjærlighet for tre. Tre som et unikt naturlig og levende materiale og håp om en bærekraftig produksjon for både mennesker og miljø. Tre, håp og kjærlighet, rett og slett!