Intelligente løsninger gir smarte dører og et enklere liv. Og et stilrent og tryggere bolig.

Hvorfor ville ikke tradisjonelt håndverk være fremtidens teknologi for et enklere og trygt bolig. Vi i Bovalls bygger dører fra grunnen av i høyeste kvalitet, og nå kan du kombinere håndverket med den nyeste teknologien. Knappelås direkte på døren, tilkoblinger via mobil, finger skanner slik at du ikke trenger nøkler, kort og koder. Bluetooth-kontakter og smarte låser som lærer dine vaner. Dette er bare begynnelsen, våre dører er kanskje bygget på tradisjonell måte (som er smart i seg selv), men vi vil fortsette å utvikle og tilpasse dørene våre for fremtiden.

ALT DU TRENGER ER FINGEREN DIN

Med våre smarte dører streber vi etter teknologi som forenkler livet og bygger smarte hjem. En fingerskanner og trådløs kontroll er et eksempel. Det kommer flere.

ekey på teakdörr
smart mjukvara och teknik

SMART PROGRAMVARE SOM LÆRER AV VANENE DINE

En smart dør og hjem skal ha intelligent programvare. Våre smarte dører lærer mer med hver bruk, det kan hjelpe deg å huske å låse eller fungerer bare før noen utvalgte. Du bestemmer.

AUTOMATISKE OG SIKRE MOTORLÅSER

For mange kommer sikkerheten først. Så en smart dør er en sikker dør. Det motoriserte automatiske låsesystemet med sin trepunktslåsing gir automatisk sikkerhet, så du trenger ikke å tenke på det. Du skal føle deg trygg.

smart dörr med ekey
mobilapp för smart dörr

MOBILFORBINDELSER, BLUETOOTH OG SMARTE APPER

Det er mange alternativer: åpne døren eksternt, del ut rettigheter eller personlige koder til familien. Programmer dag- og tidskontroll til låsen din eller koble låsen til alarmen din.

Sammen med kreative partnere kombinerer vi tradisjonelt håndverk og massivt heltre med fremtidens smarte teknologi.

YALE DOORMAN

Alle i familien kan ha sin egen kode, og du kan enkelt lage midlertidige koder for besøkende. Eller lås opp med en nøkkel-tag. Lås og lås opp eksternt eller se når noen åpner døren. Gjør innstillinger direkte fra appen. Bruk automatisk låsing, planlagt kode, valgte koder og nøkkeltags slik at de bare fungerer i bestemte dager og tidsintervaller.

E-KEY

Den mest eksklusive løsningen for smart dør. Liten og godt designet fingerskanner koblet til trepunkts motorlås. Kan lagre opptil 99 unike fingeravtrykk. Intelligent programvare som gjenkjenner endringer i vanen din og lærer mer for hver bruk. Kan kobles til app og Bluetooth.

Smart Hjem og bærekraft er sammenkoblet.

For en bærekraftig fremtid trengs smarte hjem, og det er mye snakk om smarte byer. Hvert år rangeres for eksempel Sveriges smarteste by. Og fremtidens bolig vil være smartere på mange måter. Mange nye tekniske løsninger slik at hjemmet kan kjenne deg igjen, betjene deg eksternt og at du kontrollerer hjemmets funksjoner via GPS, Bluetooth eller WIFI. Smarte hjem og boliger handler ofte om automatiserte løsninger som forenkler hjemmet, sparer energi og sikker drift og mennesker. Alt for å skape strukturer for en bærekraftig livsstil.

Smarte dører, en del av en bærekraftig livsstil.

Hvis vi kombinerer moderne teknologi som funksjoner i smarttelefoner, trådløse standarder og automatiske sikkerhetssystemer med holdbare dører, kvalitet og miljøsertifisert treverk, blir vi en viktig part i det smarte hjem og en bærekraftig livsstil. Alle inngangsdørene våre har allerede den smarte holdbarheten, og du kan velge den smarte teknologien for å fullføre den.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre smarte dører i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar 8-16. Övriga tider kan ev. bokas.

X