DESIGN DITT TREVINDU PÅ NETT

detalj av vridfönster
detalj av fönsterdörr i trä

Vinduer

EN DEL AV HUSET. Alle hus har sin egen personlighet, og vinduene skal, i tillegg til å passe til huset, holde vær og vind ute. Vår fabrikk ligger helt ute ved kysten på Sotenäset i Bohuslän, der været er svært hardt. De har satt standarden for både konstruksjon og valg av materialer. For oss er treets kvalitet like viktig som dets opprinnelse. Treets struktur inneholder avtrykk fra naturen, og hver bit, karm og list er unik. Vi bygger derfor vinduene med stor respekt for råvaren, som det har tatt naturen tiår å produsere.

TOPPSVING VINDUER

TOPPSVING VINDUER I TRE. Våre toppsving vinduer er laget av sertifisert heltre, i vakre og bærekraftige treslag. Bovalls utadslående toppsving vinduer med skjulte Spilka Opus-beslag har luftefunksjon, stoppfunksjon (barnesikring) og kan lett svinges rundt uten at vinduet roterer inn i rommet. På denne måten kan man enkelt vaske vinduene eller vedlikeholde vinduet innenfra uten å måtte gå ut eller stå i stige.

detalj av vridfönster i teak
Fasta träfönster i teak

FASTKARM VINDUER.

FASTKARM VINDUER I TRE. Våre faste vinduer er laget av sertifisert heltre, i vakre og bærekraftige treslag. Bovalls faste vinduer lages tilpasset. Faste vinduer lages som separate enheter eller i samme karm som produkter som kan åpnes.

TERRASSE DØRER

TERRASSE DØRER I TRE. Våre heltre dører bygges en etter en. Denne dørtypen med bakkantsikrede hengsler og hakeregel med hjemme/borte funksjon har en helt annen sikkerhet enn en vindusdør med spanjolett. Siden de meste bygges for hånd, kan alt fra dimensjoner til design tilpasses. Ønsker du for eksempel en bestemt terrassedør som dobbel dør, er dette fullt mulig hos oss.

träfönster och fönsterdörrar i freijo
detalj av sidohängda fönster i trä

SIDEHENGTE & TOPPHENGTE VINDUER

SIDEHENGTE & TOPPHENGTE VINDUER I TRE. Våre sidehengslede vinduer er laget av sertifisert heltre, i vakre og bærekraftige treslag. Bovalls sidehengte vinduer lages tilpasset. Kontakt oss for info.

Vinduer i heltre eik og teak. Bygget i Bovallstrand.

På Bovalls har vi bygget tredører siden 1943. Verden har endret seg mye siden den gang, men vi bygger fortsatt mange av våre dører og vinduer som de pleide å gjøre. Takket være kunnskap og erfaring er tilpasning en viktig del av vår virksomhet. På kundens forespørsel har vi løftet vinduproduksjonen. I tillegg til dørfabrikken i Bovallstrand, hadde selskapet også en vindufabrikk i Rabbalshede på sekstitallet, syttitallet og begynnelsen av åttitallet. Nå bygges vinduer av heltre, men med moderne glass og tetninger. I sortimentet vårt er det topphengslet vindu, sidohengslet vindu, toppsving vinduer, faste vinduer og terrassedører.

Alle vinduer er både FSC-sertifisert og CE-merket og er bygget av håndverkere i Bovallstrand. Med havet i vest og skogen rundt knuten er det naturlig for oss å respektere råvaren.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre trevinduer er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar 8-16 & lör 11-13. Boka gärna ditt besök för garanterad rådgivning. Fredag 10/5 kl 11-13.

X