Detalj av handtag på teakdörr
Slagport till garage i teak

GARASJEDØRER TRE

HUSETS ARKITEKTUR. For at utformingen av huset ditt skal føles enhetlig, bygger vi garasjeporter som matcher ytterdørene våre. Garasjeporten er ofte synlig fra veien og har en tydelig innvirking på arkitekturen. Garasjeporter er ofte utsatt for vær og vind og derfor er det viktig at de bygges i bærekraftige tresorter. For ikke å snakke om hvor vakkert det er! Vi bygger garasjeporter i eik, teak og freijo i sertifisert tre.

Vi bygger garasjeporten din som doble garasjedør eller vippeport i våre modeller Långö, Resö og Kornö i tretypene teak, eik og freijo. Velkommen med din forespørsel.

VIPPEPORT I TRE

VIPPEPORT I TRE, GI VILLAEN DIN ET LØFT. Vippeport i eik, eller hvorfor ikke i teak eller Freijo gir et stilig inntrykk og løfter din villa. Vi bygger vippeporter i flere modeller slik at de kan matche ditt valg av ytterdør.
Vippedør med trepanel er en garasjeport som er brukt i mange private villaer fra 60-tallet og utover. De vippes lett opp og inn i garasjen og tar svært liten plass foran porten. Vippeport er en vanlig løsning for de som ønsker å åpne porten via fjernkontroll.

Vipportar trä till garage
slagport i teak

DOBLE GARASJEPORTER

DOBLEDØR GARASJE, GI VILLAEN DIN DET BESTE. Vi bygger garasjeporter i eik, teak eller freijo. Døren kan åpnes som en dobbel dør og kan låses med samme nøkkel som inngangsdøren din. Du åpner den passive porthalvdelen med en espagnolett. Svingportene kan bygges i flere modeller slik at de matcher ditt valg av inngangsdør.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre garasjeporter i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X