detalj av entreparti i trä
detalj av entreparti i trä

Inngangsparti - Borettslag

INNGANGSPARTIER I TRE. LAGET PÅ MÅL. Leter du etter en unik, innbydende inngang til kontoret eller eiendommen? Vi i Bovalls Dörrbyggeri tilbyr et stort sortiment av inngangsdører og inngangspartier i mange forskjellige tresorter og utførelser. Siden starten i 1943 har vi produsert dører som ikke bare er vakre å se på. De er også laget av heltre og i samsvar med tradisjonelt dørhåndverk, som gjør at de beholder både funksjon og utseende lenge. Vi bygde de første ytterdørene til kystsamfunnene i Bohuslän, i nærheten av vårt dørsnekkerarbeid. Selv om dørene står på værutsatte steder, står mange av dem fortsatt i dag, nesten 80 år senere.

VÅRE MEST POPULÆRE INNGANGSPARTIER

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre inngangspartier i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Kvalitetsdører fra Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdører, innerdører og trevinduer i i sertifiserte materialer med stor forkjærlighet for tre.
Tre som et unikt naturlig og levende materiale og håp om en bærekraftig produksjon for både mennesker og miljø.
Tre, håp og kjærlighet, rett og slett!

Kvalitetsdører fra Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdører, innerdører og trevinduer i i sertifiserte materialer med stor forkjærlighet for tre. Tre som et unikt naturlig og levende materiale og håp om en bærekraftig produksjon for både mennesker og miljø. Tre, håp og kjærlighet, rett og slett!