detalj av skjutdörr och beslag
skjutdörr infälld i väggen

SKYVEDØRER INNENDØRS

Alle våre innerdører kan bygges som skyvedører. Skyvedører er en innerdør uten karm men med opphengsbeslag. Det finnes flere ulike løsninger for skyvedører innendørs å velge mellom. Vi kan levere lommeramme for innebygde skyvedører, skinne og hjulsett eller skinne og hjulsett for utenpåliggende montering.

NÅR PASSER INNERDØRER MED RAMME OG
NÅR BØR DU HA INNERDØRER SOM SKYVEDØRER?

Vanligvis når vi bygger innerdører til hus er det en blanding av skyvedører og innerdører med karm. Der det er god plass brukes vanlige innerdører med karm. Der det er folksomt, hvor man ikke vil ha dørbladene satt opp eller hvor det er skråtak kan det passe bedre med skyvedører. I eldre hus som er under oppussing kan det være eksisterende skyvedører som må skiftes.

Hvis du ikke kan bygge inn skyvedørene, kan utenpåliggende skyvedører være et alternativ. Det finnes stilige og godt utformede opphengbraketter for montering av skyvedøren på utsiden av veggen.

HVA ER EN LOMMERAMME FOR INNERDØRER?

En lommeramme er en innfelt skyvedørskonstruksjon for veggmontering. Pakken består av en fleksibel stålramme som er dekket med veggpaneler. Skinne og hjulsett er innebygd i toppen og det trengs ingen skinner på gulvet. Våre løsninger for lommerammer inkluderer en anslagsbord i samme materiale som døren. Det vil si at vi produserer lister og anslagsbord i ønsket materiale.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre innerdører i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X