Entreparti med draghandtag
Snyggt entreparti i teak

Inngangspartier

FOR EN VARM VELKOMST. Gjennom århundrene har man bygd heltre dører ifølge de samme prinsippene – til åttitallet kom med limte sandwichkonstruksjoner med pressede platematerialer og metall. Som alle andre lærde vi oss det nye, men vi sluttet aldri helt å bygge heltre dører på tradisjonelt vis. Når nye håndverkere nå begynner i bedriften, lærer de av de eldre. På den måten videreføres tradisjonen og kunnskapen til neste generasjon dørbyggere. Det gjør at vi nå har nesten 80 års erfaring med å bygge heltre dører.

INNGANGSPARTIER - VILLA

YTTERDØRER MED SIDELYS. Våre ytterdører med sidelys er bygget i en enhet. Enkel å montere og fin design. Velg en passende ytterdør til ditt hus, så bygger vi et sidelys til deg etter dine mål.

Villadörr med ytterdörr i teak med sidoljus
Entreparti

INNGANGSPARTIER - BORETTSLAG

INNGANGSPARTIER I TRE. LAGET PÅ MÅL. Leter du etter en unik, innbydende inngang til kontoret eller eiendommen? Vi i Bovalls Dörrbyggeri tilbyr et stort sortiment av inngangsdører og inngangspartier i mange forskjellige tresorter og utførelser.

VÅRE MEST POPULÆRE INNGANGSPARTIER

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre inngangspartier er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Vi har semesterstängt v.28-31. Galleriet i Bovallstrand är öppet tis-torsdag kl.15-17.

X