detalj av teakdörr och handtag
ytterdörr i teak med sidoljus

YTTERDØRER

HOUSE SMYKKE. Like mye a vakker detail as a safe patron. Ytterdøren bidrar til husets særpreg og holder samtidig været og verden ute. Våre limte, isolerte ytterdører bygges en og en eller i svært små serier. Materialet er alltid sertifisert heltre. Alt fra sammensetting til panelarbeider gjøres for hånd av en håndverker som har ansvar for alt arbeid med døren. Ettersom det meste gjøres for hånd, er alt fra mål og materialer til design tilpassbart. Hvis du f.eks. vil ha en viss ytterdør som hyttedør, dobbel dør eller en ytterdør med sidefelt er det fullt mulig hos oss

VÅRE MEST POPULÆRE YTTERDØRER

OM VÅRE YTTERDØRER

Blant våre ulike dørmodeller finner du både dører i gammel konstruktsjonsteknikk – heltredører – og moderne design. De fleste ytterdører fås også med glass, sidelys, overlys og sparkeplate. Da våre dører lages for hånd på bestilling, kan du tilpasse alle deler etter dine ønsker. Hver del av din dør fra Bovalls, inkludert paneler og dørkarmer, er laget av heltre og vi forhåndsmonterer alltid karmhylser.

HVA SKILER DØRENE VÅRE FRA ANDRE?

Med tre generasjoner med dørkonstruksjon i ryggen vet vi hvor viktig hver detalj er. Det er også i detaljene til våre dører du merker forskjellen. Valget av trestykke, kvaliteten på lakken eller oljen. Overflatebehandlingen av dørpaneler, dørblader og terskler. Og ikke minst valg av håndtak, låsesylinder og andre alternativer. Teak, eik, furu eller freijo som brukes i døren er nøye utvalgt for beste kvalitet og vi bruker alltid sertifisert treråvare. Sammen skaper alle disse detaljene en trygg, slitesterk, vakker og helt unik inngangsdør som blir en helhet med resten av boligens arkitektur. Velkommen til å se deg rundt på produktsidene våre for inspirasjon, eller kontakt oss hvis du vil diskutere hvordan akkurat dine behov ser ut.

Er du ute etter å kjøpe en ytterdør i eik, en dør med sidolys eller en inngangsdør i glass? Uansett, vi har noe for deg.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre ytterdører i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike inntrykk fra naturen og hvert stykke tre, panel, ramme, terskel og listverk er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X