Konstruksjon

Nedenfor er noen informative bilder av hvordan våre ulike dør-konstruksjoner ser ut, både for ytterdører og innerdører. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å sende e-post eller ring oss og vi vil hjelpe deg.

YTTERDØRER MED PANEL

Ytterdører med panel har enkjerne av kantlistet karm som består av celleplast og skrue regler. Rammen kles deretter med aluminiumsplate, HDF og finér på begge sider. Til slutt skrus (og plugges eventuelt inn) et solid panel på utsiden.

sprängskiss av ytterdörr
konstruktion ramdörr-ytterdörr

YTTERDØRER - RAMTREDØRER

Ramme dør; en massiv ytterdør bygget som de gjorde tidligere. Døren inneholder kun heltre og glass. Rammen består av dreielimt heltre eik, freijo eller teak i tre lag. De fire trestykkene settes sammen til en dør ved hjelp av håndkraft og lim.

GLATTE INNERDØRER MED FINÉR

Våre glatte innerdører har stavlimt finer på inn- og utside. Kroppen er konstruert av en ramme i heltre furu, som er belagt med aluminiumsplater og HDF-plater, akkurat som våre ytterdører med panel. For å få riktig finish på sluttproduktet er finér spesiallaget for innerdørene.

snitt av slät innerdörr
snitt av innerdörr med ram och fyllning

INNERDØRER - RAMTREDØRER MED FINERT FYLLING

En innerdør med heltre ramme, dvs. tre rett gjennom hele rammen. Fyllingen av døren består av en plate kledd med pinnelimt stående finér på inn- og utside. For å få riktig finish på sluttproduktet er finér spesiallaget for innerdørene.

INNERDØRER - RAMTREDØRER MED GLASS

Ramme dør; en massiv innerdør bygget slik det ble gjort før. Døren inneholder kun heltre og glass. Rammen består av dreielimt heltre i tre lag. De fire trestykkene settes sammen til en dør ved hjelp av håndkraft og lim.

snitt av innerdörr med ram och glas

CE-MERKING

Våre standard utvendige dører er CE-merket. SP (Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt) har gjennomført følgende tester: vanntetthet, lufttetthet, lukkekraft og U-verdi. Vi bygger mye skreddersydde dører og disse dørene er ikke CE-merket. Imidlertid kan man se verdiene av tilsvarende konstruksjon og også få U-verdi for våre glass. CE-merking og DoP følger døren vid levering. Kontakt oss dersom du ønsker DoP via e-post eller post.

FAQ - VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

På denne siden får du svar på de vanligste spørsmålene om dørene våre, materialet vi bruker og hvordan du bestiller et av produktene våre.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X