Innadslående ytterdører

Innadslående ytterdører er bygget med samme omsorg og design som våre utadslående ytterdører, men med en annen konstruksjon. Forskjellen er at dørbladet, karmen og dørterskelen er bygget for å motstå både regnvann og vinn når døren åpnes innover.

LAGET MED OMSORG

Hvis man bare vender en utadslående dør, vil vær og vind presse vannet inn og ned på innsiden av terskelen. Derfor er dørblad, karm og terskel laget for å motstå regnvann. Ved ekstremt vær kan vannet presses inn og renne ned langs karmen eller dørbladet. Da må vannet renne ned og ut gjennom terskelen, slik at det ikke kommer vann på innsiden. En innadslående dør blir derfor aldri helt tett nede ved terskelen. Hvis det kommer vann inn mellom karmen og dørbladet, må det også kunne renne ut, på utsiden.

ytterdörr inåtgående med handtag och lås
Inåtgående dörr i trä

YTTERDØRREN ER HUSETS SMARAGD

Like vakre detaljer som sikker beskyttelse. Ytterdøren bidrar til husets særpreg og holder samtidig været og verden ute. Våre limte, isolerte ytterdører bygges en og en eller i svært små serier. Materialet er alltid sertifisert heltre. Alt fra rammen til panelarbeidet utføres for hånd av en håndverker som er ansvarlig for produksjonen av hele døren. Ettersom alle moment utføres for hånd, kan alt fra målene og materialet til designet tilpasses.

TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET I ALT VI GJØR.

Våre innadslående dører i tre er bygget med respekt for råvaren. Treverkets struktur inneholder unike avtrykk fra naturen og hvert stykke tre, bue og karm er som små kunstverk i seg selv.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X