Massiv teak
3 generationer Gustafssons

DEN FØRSTE DØREN BLE BYGGET AV BESTEFAR I 1943

Bovalls Dörrbyggeri drives i dag av Eva og Inger Gustafsson, som er tredjegenerasjons dørbyggere i Bovallstrand.
Snekkeriet ligger i Bovallstrand, et sted ved Bottnafjorden i Sotenäs kommune i Bohuslän, der været er like hardt som den gang bestefar Bengt en gang begynte å produsere dører. Derfor fortsetter vi å bygge dører på omtrent samme måte, med utvalgte råvarer og erfarne håndverkere som følger døren under hele produksjonen.

VÅR ARV OG VÅR HISTORIE

Bovalls Dörrbyggeri ligger i Bovallstrand, et sted ved Bottnefjorden i Sotenäs kommune i Bohuslän. Helt fra starten, i 1943, da vi lagte de første dørene for sjøboder og eneboliger i kystsamfunnet, var det viktig med robuste, værbestandige materialer og skikkelig dørhåndverk.

VÅRT HÅNDVERK OG VÅR KUNNSKAP

Kvalitet og håndverk ligger oss varmt om hjertet. Å lage dører er et unikt og personlig preget håndverk, som føres videre mellom generasjonene. Dørene produseres alltid av en og samme håndverker, som følger døren fra valg av tre til ferdig produkt.

VÅRE VALG AV TRE OG OPPRINNELSE

For oss er treets kvalitet like viktig som dets opprinnelse. Treets struktur inneholder avtrykk fra naturen, og hver bit, hvert panel, hver karm og hver list er unik. Dørene bygges derfor med stor respekt for råvarene som naturen har brukt årtier på å produsere. Et viktig skritt i dette er å bruke sertifisert tre.

VÅR ØKOLOGISKE BÆREKRAFT ER KOMPROMISSLØS

Kjærligheten til tre som et unikt, naturlig og levende materiale, og håpet om en bærekraftig produksjon for mennesker og miljø. Tre, håp og kjærlighet, rett og slett.

VI TROR PÅ TRE, HÅP OG KJÆRLIGHET.

Vårt løfte og visjon – et ordspill med uttrykket “Tro, håp og kjærlighet”, et uttrykk som mange knytter til havet, skipet og sjømannskapet. Visjonen forbinder seg til vår historie, med et glimt i øyet. Men fremfor alt er visjonen alt hva vi egentlig står for og alt vi vil at andre skal føle og oppleve. Kjærligheten til tre som et unikt og levende naturmateriale, og håp om bærekraftig produksjon for både mennesker og miljø. Tre, håp og kjærlighet, rett og slett. Til visjonen har vi også knyttet våre tre kjerneverdier:

KOMPROMISSLØSHET: I bæredyktige dører, materialer, håndverk og kvalitet.
OPPRIKTIGHET:Hvis vi sier at noe ikke fungerer, vil vi heller ikke bygge det. Vi ønsker at kunden skal være fornøyd over lang tid.
ENGASJEMENT: Engasjement til produkter og håndverk, mennesker og miljøet. Engasjement for våres kunder, ansatte og partnere.

Gjennom kontinuerlig forbedring vil vi utvikle vår virksomhet, for kunden og for våre ansatte og samarbeidspartnere. Vi prøver å aktivt påvirke folk i vår bransje for å gjøre et bæredyktig valg.

FORNØYD DØR- OG VINDUEIER

Våre kunder har sagt sitt. Se alle her.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar kl.8-16 & för bokade besök på lör kl.11 & 12.

X