BO

Bovalls Dörrbyggeri feirer 80 år

I år feirer vi Bovalls 80-årsjubileum. Men tretradisjonen i familien går faktisk enda lenger tilbake enn det.

“Det er 1800-tallet og yachten Lina er snart tilbake i Bovallstrand etter nok en tur til Fredrikstad i Norge. Båten er fullastet med norsk virke som skal selges videre i hjemmehavnen. Båten er fullastet med norsk tømmer som skal selges videre i hjemmehavnen. Skipsrederen heter Johan, og det var hos ham familietradisjonen med å jobbe med tre startet. Johan forlot jordelivet for tidlig, og rederivirksomheten ble lagt ned. Men med tiden startet i stedet hans sønn Gustaf en trevarehandel på samme sted som de hadde pleid å laste av virket. Bedriften ble arbeidsplass for både ham og sønnene hans. En av disse var Bengt Gustafsson, og det er Bengt som etter hvert skal starte et snekkeri.”


I 1943 startet bestefar Bengt Bovalls Dörrbyggeri, og bygde det første snekkeriet av restmateriale fra et gammelt badehus her i Bovallstrand.
For å feire har vi produsert en jubileumsdør, Hamburgö, laget av vakkert sinusbølgepanel, med sorte detaljer i metall.

Vi gleder oss til å feire dette året med deg!

Ytterdør i eik med sorte detaljer

 

 

Kvalitetsdører fra Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdører, innerdører og trevinduer i i sertifiserte materialer med stor forkjærlighet for tre. Tre som et unikt naturlig og levende materiale og håp om en bærekraftig produksjon for både mennesker og miljø. Tre, håp og kjærlighet, rett og slett!

X