fbpx
Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Inngangspartier

FOR EN VARM VELKOMST. Gjennom århundrene har man bygd heltre dører ifølge de samme prinsippene – til åttitallet kom med limte sandwichkonstruksjoner med pressede platematerialer og metall. Som alle andre lærde vi oss det nye, men vi sluttet aldri helt å bygge heltre dører på tradisjonelt vis. Når nye håndverkere nå begynner i bedriften, lærer de av de eldre. På den måten videreføres tradisjonen og kunnskapen til neste generasjon dørbyggere. Det gjør at vi nå har 77 års erfaring med å bygge heltre dører.

Inngangspartier i tre. Custom made in Bovallstrand

Leter du etter en unik, innbydende inngang til hjemmet, kontoret eller eiendommen? Vi i Bovalls Dörrbyggeri tilbyr et bredt spekter av inngangsdører og inngangspartier i mange forskjellige typer og design. Siden oppstarten i 1943 har vi produsert dører som ikke bare er vakre å se på. De er også laget av heltre og i samsvar med tradisjonelt dørhåndverk, noe som holder både funksjon og utseende i lang tid. Vi bygde de første ytterdørene for små steder i Bohusän. Selv om dørene er på værutsatte steder, er det fortsatt mange av dem i dag, 75 år senere.

Velg mellom eik, accoya, freijo og teak.

Vi har alltid jobbet i heltre. Vi elsker tre- og tredører. I vårt sortiment finner du derfor ingen aluminiumskonstruksjoner. Imidlertid vil du finne både modeller i tradisjonell design og modeller med mer moderne preg og design – i eik, accoya, freijo eller teak. Alle våre inngangspartier er også tilgjengelig med sidefelt, glass og med sparkleplate. Ta gjerne kontakt med oss ??for å diskutere hvordan du ønsker at inngangen din skal se ut, vi hjelper deg med å finne en innbydende, representativ og stilig løsning for ditt hjem eller kontor.

Inngangen er husets smykker – pass på at du velger riktig

Å velge riktig dør til huset eller kontoret er viktig – inngangen er ansiktet ut og det første de besøkende møter. I tillegg til å velge riktige dimensjoner, gode funksjoner og andre praktiske ting, er det selvfølgelig viktig å finne en dørmodell som ser ut og passer huset. Det er i detaljene på døren du merker en forskjell. Inngangsdøren din skal også blandes inn eller i kontrasteres til fasaden og den andre arkitekturen i huset og være sikker. Kanskje føles det også ekstra godt å vite at dørens tre er sertifisert? Vi tror det.

Velkommen til Bovalls Dörrbyggeri – en tredje generasjons dørprodusent.

 

Til toppen