Långö flytter nordover til Icehotel i Jukkasjärvi

Vi i Bovalls Dörrbyggeri er stolte over at ytterdørene våre vil pryde denne ikoniske bygningen og ser frem til samarbeidet. Våre respektive selskaper er basert på et felles grunnlag for nordisk håndverk og økologisk bærekraft, og det er veldig spennende at våre forskjellige naturlige materialer kan møtes og utfylle hverandre.

inngangsdør i teak“På Icehotel ser vi verdi i å ha svenske værbestandige kvalitetsdører som tåler det arktiske klimaet, og vi verdsetter Bovalls håndverk og nøyaktighet i valg av materialer,” sier Malin Franck, daglig leder i Icehotel.

 

Dørmodellen Icehotel har valgt heter Långö og er en ytterdør med horisontal panel og er en av våre bestselgere. Långö finnes i eik, teak og Freijo, og selvfølgelig er alle ytterdørene uansett treslag FSC-sertifisert.

Bovalls dører er vant til salt vind, storm og tøffe utfordringer, så vi er overbevist om at Långö vil trives i det utfordrende klimaet på Icehotel i Jukkasjärvi. Alle som vil se dørene på plass på ishotellet, må tåle det til sen vår, når de skal være på plass til verandaen og inn på vertshuset.

Kvalitetsdører fra Bovallstrand

Bovalls Dörrbyggeri bygger ytterdører, innerdører og trevinduer i i sertifiserte materialer med stor forkjærlighet for tre. Tre som et unikt naturlig og levende materiale og håp om en bærekraftig produksjon for både mennesker og miljø. Tre, håp og kjærlighet, rett og slett!

X