2000-ÅRENE

Perioden etter årtusenskiftet var preget av den nye informasjonsteknologien. Økonomien gikk inn i en økonomisk boble som endte med IT -krasj. Økonomien kom seg og fra midten av tiåret var det en boom. Høsten 2008 ble hele verden rammet av finanskrisen som startet med boliglånskrise i USA.

ARKITEKTUREN PÅ 2000-TALLET

I løpet av tiåret vises en blanding av stiler fra forskjellige tider kombinert med klare internasjonale påvirkninger. Pussede hus med heltre felt, takplater og stort glass ble populært. Samtidig ble det bygd historiske villaer som ofte etterlignet trearkitekturen på 1890-tallet.

modernt hus i trä
teak ytterdörr med sidoljus

YTTERDØRER 2000-TALL

Tredørene i eik og teak dukker opp igjen i overdådige hus og står mer i forhold til verdien av villaen enn før. Glatte spraymalte dører med langstrakt glass både vertikalt og horisontalt blir vanlige. Baldakinene blir igjen populære for å beskytte inngangsdøren til moderne hus der dørene står uten beskyttende balkonger. Kravene til innbruddssikkerhet har økt og mer avansert låsesystemer introduserers på markedet.

TIDSTYPISKE 2000-TALS DØRER

VURDERER DU Å KJØPE EN NY DØR TIL HJEMMET DIN?

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med dine spørsmål og bekymringer! Vi hjelper deg med tips, råd og inspirasjon slik at du kan velge riktig dør til akkurat ditt hjem.

Shopping Cart

Galleriet i Bovallstrand är öppet vardagar 8-16. Övriga tider kan ev. bokas.

X