Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Er du interessert i en av våre dører eller andre produkter?

Alle dører og øvrige produkter lages for hånd og på bestilling. Hvis du har spørsmål du ikke får svar på her på siden, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@bovalls.com eller +46 523-51700.

Bestilling og ordrebekreftelse

Når du har bestilt et produkt av oss, sender vi deg en ordrebekreftelse. Det er svært viktig at du leser gjennom ordrebekreftelsen nøye, fordi den inneholder viktige detaljer.

Godkjenning av tegning

Sammen med ordrebekreftelsen sender vi også en tegning for godkjenning. Når du har godkjent tegningen, eller informert oss om eventuelle endringer du ønsker å gjøre, og returnert den til oss, går døren til produksjon. Det er også godkjenningen av tegningen som styrer leveringstiden.

Forskuddsfaktura via e-post

I god tid før levering sender vi en e-post med forskuddsfaktura, og når den er betalt, sendes døren med Schenker til ønsket leveringsadresse innen leveringstiden.

Hjemlevering

Vi sender godset med Schenkers tjeneste Privatlevering, som innebærer at de ringer før leveranse for å bekrefte at noen kan ta i mot godset. Vær klar over at sjåførene losser godset på adressen, det inngår ikke i deres oppdrag å bære godset inn eller sette det i en garasje.

Handtag och lås på en ytterdörr i ek

Lurer du på å kjøpe ny ytterdør i tre?

Vi har utarbeidet en guide over noen av tingene vi mener er viktigst å tenke på når du skal kjøpe ny ytterdør til boligen.

Vis guiden
Handtag och lås på en ytterdörr i ek