fbpx
Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Vinduer

EN DEL AV HUSET Alle hus har sin egen personlighet, og vinduene skal, i tillegg til å passe til huset, holde vær og vind ute. Vår fabrikk ligger helt ute ved kysten på Sotenäset i Bohuslän, der været er svært hardt. De har satt standarden for både konstruksjon og valg av materialer. For oss er treets kvalitet like viktig som dets opprinnelse. Treets struktur inneholder avtrykk fra naturen, og hver bit, karm og list er unik. Vi bygger derfor vinduene med stor respekt for råvaren, som det har tatt naturen tiår å produsere.

Vinduer i heltre eik og teak. Bygget i Bovallstrand.

På Bovalls har vi bygget tredører siden 1943. Verden har endret seg mye siden den gang, men vi bygger fortsatt mange av våre dører som de pleide å gjøre. Takket være kunnskap og erfaring er tilpasning en viktig del av vår virksomhet.

På kundens forespørsel har vi løftet vindusproduksjonen. I tillegg til dørfabrikken i Bovallstrand, hadde selskapet også en vindusfabrikk i Rabbalshede på sekstitallet, syttitallet og begynnelsen av åttitallet. Nå bygges vinduer av heltre, men med moderne glass og tetninger. I sortimentet vårt er det topphengslet vindu, sidohengslet vindu, topsving vinduer, faste vinduer og terassedører.

Alle vinduer er både FSC-sertifisert og CE-merket og er bygget av håndverkere i Bovallstrand. Med havet i vest og skogen rundt knuten er det naturlig for oss å respektere råvaren.

Til toppen