Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Ytterdør til 60- og 70 tallet!

14 January 2016 | Nyheter
Med en ny retro-designet dør åpner Bovalls Dørbyggeri døren til 60- og 70 tallet. Otterø er en håndlaget ytterdør i bærekraftig teak, med alle moderne kvaliteter.

bovalls_ytterdorrar_ottero-teak

Nå kan du bytte ytterdøren til 60-70-talls huset ditt, til Bovalls nye dørmodell Otterø i massiv teak. Det er, med retro utrykk, men moderne kvalitet.

– Mange av de gamle dørmodellene i boliger rundt i landet er dårlig isolert. Man hadde ofte en dør innenfor, for å holde kulden ute. Med Otterø kan man velge en tidsriktig dør med krav til kvalitet og miljø, sier Inger Gustafsson.

Teak har de siste årene vært mye omdiskutert. Bovalls er for tiden den eneste skandinaviske dørprodusenten som tilbyr FSC merkede dører i massivt teak. For Bovalls har det tatt 10 år å finne en teak produsent som tilfredsstiller alle krav med hensyn til kvalitet, bærekraftig skogbruk og som i tillegg tilfredsstiller alle FSCs krav.

– Vi har meget høye krav til miljø og bærekraftig skogbruk. Hos oss er det en selvfølgelighet at våre leverandører oppfyller alle miljøkrav, sier Inger Gustafsson på Bovalls Dørbyggeri, som selv har besøk det aktuelle skogbruket.

Den oljede teakpanelen kan på grunn av sin tykkelse slipes og pusses om igjen og om igjen. Det er en stor fordel om man skulle få et hakke eller en ujamnhet i døren.