Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Sikkerhetsdører i tre

26 March 2018 | Nyheter

Når du bor i et kystsamfunn som Bovallstrand, er det ikke alltid at innbruddsbeskyttelse er øverst på dagsordenen. Inntil nylig låste vi ikke døren da vi dro hjemmefra, og dørene fikk brukes uten innbrudd i generasjoner.

Da vi begynte å jobbe på sikkerhetsdører i tre, var det viktig for oss at trygghetsfølelsen vi vokste opp med skulle forbli ledestjernen i arbeidet vårt. Vi tok to valg;

Sikkerhetsdørene fikk derfor aldri lov til å bli ekskluderende barrierer.

Inngangsdørene våre skal være hjemmets innbydende inngang, med høye estetiske verdier. Samtidig må det ivareta vår private sfære og skape sikkerhet, enten det er sikkerhetsklassifisert eller ikke. Vårt første valg var derfor å opprettholde samme designverdi og håndverk som våre andre ytterdører.

Ingen kompromisser i håndverket. Ingen kald stål.

Det andre valget vårt involverte materialet i dørene. Vi valgte att ikke bruke metall og stål helt. Vi ønsket å gi sikkerhetsdørene våre det samme personlige, myke uttrykket som våre andre dører. Ingen synlige stålplater eller tunge beslag. Som med våre andre dører, ville vi bare jobbe i heltre og beholde den myke, taktile følelsen og det estetiske uttrykket til treverket. Resultatet?

De sikreste dørene vi bygde var også de fineste RC2 dører og RC3 dører på markedet.

Som våre andre ytterdører er sikkerhetsdørene våre solide dører av heltre, med solide låser og solid konstruksjon. Sikkerhetsdørene er også produsert med tilleggskrav for innbruddsikkerhet. En sikkerhetsdør fra oss gir derfor hjemmet økt sikkerhet, samtidig som du beholder håndverksfølelsen i design og utførelse.

For priser og mer informasjon om sikkerhetsdørene våre, klikk her.