Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Resö SMART – Tradisjonelt håndverk, design og smart teknologi

11 May 2020 | Nyheter

Ny dørmodell fra Bovalls Dørbyggeri med fingerskanner og motorisert trepunktslåsing. – Glem nøkkelringer, koder og tags – åpne med fingeren din

eksklusiv ytterdør i teak med fingerskanner

 

Liten og godt designet fingerskanner koblet til trepunkts motorlås. ”Ekey finger scanner arte” monteres flush med panelet. Dørhengslene og dørlukkerne er også skjult for et minimalistisk preg. Skanneren er tilpasset både private villaer og bedrifter. Ekey skanneren er utstyrt med intelligent programvare som overfører informasjon til kontrollpanelet ved hjelp av kryptert kommunikasjon, gjenkjenner endringer i brukeratferd og lærer mer for hver bruk.

Du kan enkelt administrere skanneren via en app i telefonen der du kan åpne døren eksternt, legge til og fjerne brukere.

I døra er en espagnolett med tre låsekister som åpnes med motorlås med signal fra fingerskanneren. Den motoriserte trepunktslåsen er ikke klassifisert i Sverige og Norge ennå, men i Tyskland er den klassifisert som sikkerhetsklasse 3.

Denne pakken er også tilgjengelig for våre andre dørmodeller og i andre tresorter.

ytterdør i teak med fingerskanner

Moderne trekkhåndtak

fingerskanner på dør

Ekey´s Fingerskanner

Pris i tillegg til døren for skjulte hengsler, skjulte dørlukkere, motorisert 3-punkts låsing, trekkhåndtak i rustfritt stål, dobbel din-sylinder, dekkplater og fingerskanner er SEK 50 000, – SEK inkl. MVA.

For priser og mer info, klikk her.