Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Ny innerdør gammel karm

Innerdøren er del av interiøret som skal passe til stilen som er valgt for andre deler av huset. Det er lett å "se" dørene etter å ha malt på nytt eller skiftet tapet i et rom. Men når børstene har tørket og tapetet endelig henger rett, føles det ikke relevant å begynne å rive ut karmen. Vi har en løsning på det! Med utskiftbare dørblader beholder du eksisterende ramme. Du bare hekter det nye dørbladet på karmen uten å måtte trekke ut spiker. Det er veldig enkelt!

I Sverige ble dimensjonene på dører og karmer standardisert i 1972.
Hvis døren din ble bygget etter 1972 og har snap-in hengsler, kan vi bygge et utskiftbart dørblad for din eksisterende karm.

Hvilke innerdører kan jeg få med snap-in hengsler?

Vi kan levere de glatte innvendige dørene Lyngö, Sandö, Risö, Kålö, Pinnö og Rågö med snap-in hengsler.

Glatte innerdører i tre

Lyngö                                Sandö                                    Risö                                  Kålö                                    Pinnö                                   Rågö

 

Det er enkelt å skifte innerdøren!

Alt du trenger å gjøre er å lette låsetungen på innerdøren med en skrutrekker. Så løfter du av den gamle døren, hekter på den nye og klikker den på. Ferdig! Men det aller første du trenger å gjøre er å måle dine eksisterende innerdører og sende oss målingene på offert@bovalls.com, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

NB! Alle dører må måles, og vi kan bare bygge utskiftbare dørblader for dører bygget etter 1972 med snap-in hengsler.

Så her måler du
innerdörr med snap-in gångjärn

Se filmen vår om å bytte ut innvendige dører uten karm

Eksemplet i filmen er fra et 90-talls hus. En enkel og glatt innerdør skiftes ut med en Lyngö i hvit ask.

Du kan spare mye arbeid og materialer ved å ikke bytte ut karmen:

Hvis du bygger nytt eller totalrenoverer, er det en ting å kjøpe innerdører med karmer. Da må overflatelagene bygges eller erstattes uansett. Med en lett renovering der du ikke vil rive ned karmen og overflatelaget, er det enkelt å bare kunne skifte dørbladet.

Hvis for eksempel innerdøren er plassert på et baderom, kan det koste mye arbeidstid og materialer. Å rive ut karmen vil sannsynligvis skade flisen på innsiden av badet. Toalettdøren ved siden av kjøkkenet og gangen er vanligvis innerdøren som våre kunder velger å erstatte først når de renoverer.