Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Her er hva noen av våre kunder:

– Jeg setter stor pris på den servicen dere har gitt oss gjennom hele prosessen. Feil kan alltid forekomme, det viktigste er att de blir rettet opp.
Henrik Heiberg

– Vi var veldig fornøyde med dørene dere leverte til oss i Oslo. Nå har en annen kunde vært i det huset, og ønsker samme dører.
Johan Wathne, Urbanhus Oslo AS

– Ville bare gi en tilbakemelding om at døren er på plass og er helt nydelig! Vi er så fornøyd!
Filip & Hege Prestby Andersen

– Tusen millioner takk – dette var veldig bra og nyttig informasjon, og førsteklasses service. Da gjør vi som du foreslår, og oljen skal vi nok finne her i Oslo.
Christine Sommerfelt

"- Tusen tack för otroligt fin service. Detta är världsklass! Få hjälp med en 10 år gammal order. Det finns inte många företag i Sverige av denna klass. Ska genast se till att få dörren åtgärdad så den håller i 10 år till. Era dörrar har en sällan skådad kvalitet." Anna Knutsson

– Vi är mycket glada för fina inner- och ytterdörrar. Fanér och kulör är perfekta, arbetet noggrant utfört och kvalitetskänslan på topp.
Jan Engvall, Engvall Öhrman Arkitekter AB

– Svært fornøyd med inngangsparti etter at vi endelig fikk lagt skifer på trappa.
Hildegun Nordli

– Da er dørene på plass og de ser fantastisk flotte ut! Send en takk til de som gjort arbeidet.
Asgeir Mamen

– Är mycket nöjda med slutresultatet. Som vi sa tidigare, så känner vi oss riktigt trygga i vårt dörr val.
Annicka & Ronny Malm

– Vi kjøpte noen ubehandlede kryssfiner-furu-dører fra dere for et år siden. Vi er kjempefornøyde og synes dørene er kjempefine! Transporten med Schenker gikk helt prikkfritt. Dørene ble ikke mellomlagret men transportert direkte til byggeplassen og til tiden. Et lite minus er at karmene til disse dørene burde vaere spesielt utvalgt uten kvister/spuns/propper (noe som selvsagt ikke er nødvendig hvis karmene skal males).
Audun Stjern

– Först måste jag bara berömma Era vackra dörrar. Vi har sedan tidigare köpt två ytterdörrar av Er (Florö) som vi är otroligt nöjda med, de är husets smycke. Ett flertal gånger har det ringt på dörren och vi har fått förfrågningar vart vi köpt de vackra dörrarna.
Rebecca Stolt

– Tusen tack för otroligt fin service. Detta är världsklass! Få hjälp med en 10 år gammal order. Det finns inte många företag i Sverige av denna klass. Ska genast se till att få dörren åtgärdad så den håller i 10 år till. Era dörrar har en sällan skådad kvalitet.
Anna Knutsson

-Nå er døren fra Bovalls montert og ytterveggene malt, dere har virkelig gjort flott arbeid og snekkerne som monterte den var også veldig imponerte over kvaliteten. Vi er superfornøyde! Takk for veldig god hjelp med bestilling og leveranse av en flott ytterdør.
Astrid Koksvik-Engen

– Da er vi i hus og dørene er absolutt husets store høydepunkt – de er så vakre, og så flotte med valnøttkarm også! Tusen hjertelig takk for god veiledning og samarbeid.
Anna-Marie Augustin