Bohuslänsk håndverk Bærekraftige materialvalg Værbestandig konstruksjon

Innadslående ytterdører

29 May 2018 | Nyheter

Uansett hvilken retning du vil åpne døren, kan du nå gjøre det en FSC sertifisert ytterdør fra Bovalls. Innadslående ytterdører er bygget med samme omhu og design som ytterdørene våre, men med en annen konstruksjon.

Trädörr som öppnas inåt

Våre kunders etterspørsel etter innadslående ytterdører førte til at vi designet en ytterdør som åpnes innover. Noen ganger er det ikke noe sted med et utvendig dørblad, og noen ganger er det kulturen i kundens hjemland å åpne døren innover og ønske de besøkende velkommen.

Ytterdører er husets smykker.

Så mange vakre detaljer som sikker beskyttelse. Valget av inngangsdør bidrar til husets funksjoner og holder samtidig været og verden ute. Ytterdørene våre er bygget en etter en eller i veldig små serier. Materialet er alltid sporbarhetssertifisert, heltre. Alt fra ramme til panelarbeid utføres for hånd av en håndverker som er ansvarlig for konstruksjonen av våre dører. Siden alle delene er utført for hånd, kan alt fra dimensjoner og materialer til design tilpasses.

Bygget med omhu – ingen kompromisser i håndverket.

Insida av ytterdörr som öppnas inåt.Hvis du bare vender en utgående dør, presses vann inn med vind og regn og renner nedover innsiden terskel. Dørblad, rammer og terskler er derfor bygget for å motstå regn og vind. I ekstremvær kan vann presses inn og renne ned i bunnen med en ramme eller dørblad. Da må vannet renne ned og ut gjennom terskelen slik at ikke vann kommer inn. En innvendig dør er derfor aldri helt tett ved terskelen. Hvis det kommer vann inn mellom rammen og dørbladet, må det også kunne renne ut, på utsiden.

 

Klikk her for priser og mer info om våre innvendige dører.

Vet du at vi også produserer sikkerhetsdører? Les mer her.